ID-10090284

Medicina interna este ramura si specialitatea medicala care se ocupa cu prevenirea, diagnosticul si tratamentul nechirurgical al afectiunilor, in special cele ale organelor interne. Specialitatea medicina interna se adreseaza adultilor iar pentru copii este asigurata de medicii specialisti pediatri.

Specialistii de medicina interna (care se numesc si „internisti”) au competenta de a rezolva probleme de diagnostic complex si de a monitoriza boli cronice severe si conditii de polipatologie. Specialistii de medicina interna diagnosticheaza si trateaza adultii cu afectiuni respiratorii, cardiace, digestive, renale, osteoarticulare.

Prin medicina interna se furnizeza pacientilor si servicii de preventie a bolii si de promovare a sanatatii, contribuind la medicina preventiva.

Aceasta ramura cuprinde:

Medicina interna este o specialitate vasta din care s-au desprins in medicina moderna, mai multe specialitati cum ar fi: endocrinologie, cardiologie, gastroenterologie, pneumologie, reumatologie, nefrologie.
Afectiunile diagnosticate si tratate cel mai frecvent de medicul internist sunt cele din sfera digestiva (ulcer, afectiuni ale ficatului, colonului), boli de sistem (colagenoze, lupus eritematos),  afectiuni respiratorii (pneumonii, bronsite, astm bronsic).

 

Interne

interne nefrodr. Cristina Teodoru

Program:
Marti: 17,30-19

consultatii boli interne si afectiuni renale, monitorizarea pacientilor dializati, ecografie abdominala generala, avizari referate comisie pensionare, handicap, aviz fise auto

 

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Subiectul

  Mesaj

  Please prove you are human by selecting the Flag.

  Pacientii intreaba medicii raspund

  In ajutorul d-voastra!

  Aveti o intrebare care va framanta?

  Un medic specialist va raspunde la orice intrebare prin intermediul paginii noastre de facebook.

  Certificare ISO 9001

  certificat ISO 9001

  Oferte speciale

  titlu 

  titlu 

  titlu